Kanasupp klimpidega

Klassikaline kanasupp klimpidega on alati hea ja maitseb kõigile. Supp sobib söömiseks samal päeval, kui ka ülesoojendamiseks järgmisel päeval.




KOOSTISAINED

2 kanakoiba
2 l vett
1 suurem porgand
1 dl niitnuudleid
5 suuremat kartulit
2 loorberilehte
1 mugulsibul
soola
väike kimp värsket peterselli

KLIMBID:
3 muna
70 g majoneesi
130 g nisujahu
soola

serveerimiseks hapukoort




VALMISTUSJUHEND

1. Pane kanakoivad külma veega keema. Riisu leemelt vaht. Keeda umbes 20 minutit.

2. Kui vahtu enam ei eraldu, lisa tükeldatud sibul ja looberilehed.

3. Tõsta keedetud kanakoivad puljongist.

4. Lisa puljongisse tükeldatud kartul ja porgand. Keeda kuni köögivili on pehme.

5. Lisa niitnuudlid. Keeda 5 minutit.

6. Eemalda kanakoibadelt liha, lõika väiksemateks tükkideks ja lisa supile.

7. Maitsesta supp soolaga ja lisa hakitud petersell.

8. KLIMPIDE VALMISTAMINE. Pane munad kaussi sega korralikult läbi.

9. Lisa majonees ja sool ning seda korralikult läbi.

10. Lisa järkjärgult jahu, kogu aeg segades, kuni moodustub ühtlane tainas.

11. Lisa supi kuumutamise ajal klimbid suppi. Selleks kuumuta teelusikat mõni sekund supis. Tõsta klimbitainast teelusikaga supi sisse ning lase sellel ise lusikalt eemalduda.

12. Klimbid on valmis, kui tõusevad supi pinnale.

Serveeri hapukoorega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Aeg-joone horoskoop


Töö ja raha aastahoroskoop


Päikesepüüdjad: elu puu


Taro kaardid: Gateway Oracle (koos raamatuga)


Nukk Holly


Seinakaunistus: kotkas


Kaelakee ja kõrvarõngad


Käevõru: tiigrisilm


Tööriistakomplekt: 256-osaline


Kaelakee: ametüst


Vaas (27 cm)

Related posts